• darkblurbg
  Hyptogo: voor iedereen die het meeste zelf kan
  Zelf je hypotheek afsluiten, mét advies of hulp wanneer je dat nodig hebt.
  • Bespaar minimaal duizend euro • Regel alles zelf, wanneer je dat wilt • Advies of overleg wanneer nodig
 • darkblurbg
  De voordelen van Hyptogo
  • Bespaar minimaal duizend euro • Contact per telefoon, chat of mail • Zelfde professionele advies als bij duur kantoor
 • darkblurbg
  Geen verborgen kosten
  Hypotheekadvies € 750,- Overlijdensrisicoverzekering € 145,- Inkomensverzekering € 195,-
  Alles inclusief ruggespraak en procesbewaking.

Ben je van plan een hypotheek af te sluiten, over te sluiten of te verhogen? Weet je ook al wat je wilt en wat er allemaal voor nodig is? Én ben je bereid zelf tijd te besteden aan het verzamelen van alle benodigde informatie? Dan is Hyptogo iets voor jou.

Zelf je hypotheek afsluiten – mét hulp

Bij Hyptogo regel je heel veel zaken zelf: zo zorg je zelf voor een uitgebreide inventarisatie en upload je zelf alle benodigde documenten. Heb je een vraag of wil je overleggen met een adviseur? Geen probleem, dit kan per mail, chat, of telefoon. Je krijgt professioneel advies, net zoals je zou krijgen bij een ‘echt’ kantoor.

Voordeel: minimaal duizend euro

Het voordeel? Het scheelt je geld. Best wel veel geld, minimaal duizend euro. En je krijgt voor dat geld preciés wat je bij een advieskantoor ook zou krijgen: antwoord op vragen, een volledig hypotheekadvies, een hypotheekaanvraag, bemiddeling met een geldverstrekker en procesbewaking. Je moet er alleen zelf wat meer tijd in steken.

Hypotheek afsluiten stappenplan

1: Meld je aan

Meld je aan met je naam en emailadres. Wij sturen je een link voor de inventarisatie

2: Vul de inventarisatie in

Deze is uitgebreid en kost je dus best veel tijd. Maar dit is precies waarom Hyptogo voordeliger is dan een advieskantoor. Aan de hand van de inventarisatie kijken we of het zinvol is de hypotheekaanvraag op te starten. Als dat zo is, ontvang je van ons een duidelijk overzicht met kosten en wat je precies mag verwachten. Deze onderteken je.

3: Documenten uploaden

Upload de benodige documenten in het (beveiligde) klantportaal. Denk aan werkgeversverklaring, loonstrook, koopakte, etc. Wij geven aan welke stukken er nog nodig zijn.

4: Hypotheekadvies bespreken

Met een volledige inventarisatie en alle benodigde documenten, werken we een hypotheekadvies voor je uit. Dit bespreken we met elkaar en al je vragen worden uiteraard beantwoord.

5: Aanvraag hypotheek

Alles duidelijk en akkoord? Dan doen we een hypotheekaanvraag bij de geldverstrekker die het beste past bij je wensen (we vergelijken er zo’n 20). We bespreken het renteaanbod met je, bemiddelen en zorgen dat alles ook bij de notaris in orde komt.

Direct afsluiten